Wednesday, June 22, 2011

آیت‌الله دستغیب:افراد را زندانی می‌کنند/چون به جای قبول حرف حق، دنبال کینه و انتقام‌اند

چکیده :آنهایی که الان در زندان هستند درست است که از جهت جسمی در یک ناراحتی هایی قرار دارند اما چون به دنبال حق هستند و در این امر استقامت می کنند ، باطنا خوشحال هستند و اگر متوجه این مطلب باشند و بر خدای خود توکل نمایند، در همان زندان هم، درونشان مثل بهشت است... بر خلاف افراد ظالم و ستمگری که از راه مستقیم بیرون رفتند و مردم را مورد ظم و تجاوز قرار دادند که درونشان واقعا جهنم است و آسایش روحی ندارند....

آیت‌الله سید علی‌محمد دستغیب، مرجع تقلید مقیم شیراز، با تاکید بر اینکه ظالمان و ستمگران به مردم، آسایش روحی ندارند و درونشان جهنم است، وضعیت زندانیان پایدار و حق‌طلب را دقیقا معکوس دانست و خاطرنشان کرد: آنهایی که الان در زندان هستند درست است که از جهت جسمی در یک ناراحتی هایی قرار دارند اما چون به دنبال حق هستند و در این امر استقامت می کنند ، باطنا خوشحال هستند و اگر متوجه این مطلب باشند و بر خدای خود توکل نمایند، در همان زندان هم، درونشان مثل بهشت است.
سایت حدیث سرو که اخبار مربوط به این مرجع تقلید منتقد حاکمیت را منعکس می‌کند، متن کامل سخنان ایشان را در دیدار با جمعی از اساتید دانشگاه شیراز به مناسبت تولد امیرالمومنین علی (ع) منتشر کرد که در این دیدار، آیت‌الله دستغیب هشدار داده است ادامه وضع فعلی نتیجه‌ی خوبی ندارد، حتی اگر چند صباحی به حکومت آقایان اضافه کند. ایشان همچنین با تقدیر از علمایی که در حمایت از سحابی‌ها و هدی صابر نامه نوشته‌اند و نیز یادآوری خاطره‌ای از مهندس بازرگان، یادآور شده که حرف حق از بین نمی‌رود و بی‌تاثیر نخواهد بود.
بر اساس این گزارش، در ابتدای این دیدار که مصادف با سالگرد وقایع اتقاق افتاده در بیست و پنج خرداد هشتادو هشت بود، دو نفر از اساتید به ارائه دیدگاههای خود پیرامون فضای جاری کشور پرداختند. یکی از این اساتید با اشاره به اینکه تطابقی بین گفتار و کردار مسئولین وجود ندارد گفت : امروز مصادف شده است با وقایع تلخ بیست و پنج خرداد هشتادو هشت؛ که شاهد اتفاقات ناگواری بودیم که با سرکوب شدید مردم از جانب حاکمیت روبرو شد، و کسانی که خود نهی می کردند از اردوکشی خیابانی و منکوب می کردند این گونه اقدامات را، نهم دی عده ای را به خیابانها کشاندند و عملا نشان دادند که تطابقی میان گفتار و کردارشان نیست.
ایشان در ادامه با اشاره به اینکه باید یک آرامش خاطری برای مردم نسبت به حضور فعال در عرصه های سیاسی به خصوص انتخابات ایجاد شود گفت: مطلوب ما استخراج رای مردم از صندوقهاست آنهم با نظارتی که بی طرفی اش برای همه ثابت شود که از برادر عزیز سید محمد خاتمی می خواهیم که بگونه ای عاقلانه در تبیین این خواسته کمال کوشش را بنماید.
وی با اشاره به این که اخیرا نامه ای را دریافت کرده است از شخصی به نام ح. ز. قسمت هایی از این نامه را برای جمع حاضر قرائت کرد که این شخص خطاب به علما و مراجع این گونه نوشته است: این همه ظلم وستم بر مردم وارد شده است، این همه انسان بی گناه به حبس رفته اند و خانواده هایشان در حسرت یک ملاقات می سوزند و می سازند، شکنجه و قتل در زندان حد اقل در ماجرای زندان کهریزک بر علمای اعلام ثابت شده است، جنازه مسلمان را حرمت نگاه نمی دارند و با دختری مومنه در زیر تابوت پدر پرخاش می کنند و ستم روا می دارند تا منجر به مرگش می شود. این همه دروغ و تهمت را از مسئولین نظام می شنوید وشاهد هستید چگونه با آبروی اسلام بازی می کنند؛ این همه را می بینید و می شنوید و دم نمی زنید ولی آنگاه که یکی از هم لباسیهای شما مورد ضرب و شتم قرار می گیرد – که البته این کار بسیار نکوهیده و غیر انسانی است – فریادتان از مساجد و حوزه های علمیه بلند است که اسلام در خطر است. چرا خون برخی بنظر شما رنگین تر از دیگران است؟! ندا مظلوم نبود؟! سهراب مظلوم نبود؟! چگونه می خواهید باور کنم عدالتتان را!
یکی دیگر از این اساتید هم ضمن تبریک به مناسبت تولد حضرت امام علی (ع) و تشکر از حضرت آیت الله دستغیب و مراجع تقلیدی که همواره پشتیبان حق و حقیقت بوده اند، گفت : الحمد لله که حضرتعالی همواره پیشتیبان مردم بودید و پرچمدار عدالت و راستی و تاسف ما این است که چرا بقیه حضرات هم این گونه نیستند و با مردم همراهی نمی کنند. امیدواریم که انشاء الله خدایتعالی به برکت این شب عزیز این بی آبرویی ها را از اسلام و نظام بردارد و شاهد عدالت هر چه بیشتر در جامعه باشیم.
در ادامه این دیدار، آیت‌الله دستغیب به ایراد سخن پرداخت که متن کامل سخنان ایشان در ادامه می‌آید:
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم. بسم الله الرحمن الرحیم. برای شادی روح حضرت امام خمینی (ره)، شهید آیت الله دستغیب، علمای ربانی حضرت آیت الله العظمی نجابت(ره)، و شهدای والا مقام و اموات جمع، همچنین شادی روح مرحوم سحابی و دختر ایشان هاله سحابی و هدی صابر و تمام کسانیکه در این دو سال به شهادت رسیده اند و یا فوت کرده اند فاتحه ای بخوانید.
تبریک عرض می کنم تولد مولی الموحدین امیر المومنین (ع) را خدمت اساتید محترم دانشگاه شیراز. تمام مسلمانان اعم از شیعه و سنی اتفاق دارند که مثل چنین شبی یعنی سیزدهم رجب، حضرت فاطمه بنت اسد را درد زایمان عارض شد و مولود کعبه متولد شد.
قهرا چنین شخصی که از بدو تولد مورد توجه خدایتعالی بوده باید دارای صفات و اسمای حسنای الهی باشد؛ که هدف از خلقت انسان همین متخلّق شدن به صفات الهی و جانشینی حضرت ربّ العالمین است که اگر این امر حاصل شود،انسان بهره کافی و وافی از زندگی می برد و خدایتعالی هم او را مشمول نعمت های ظاهری و باطنی خود در این دنیا و عالم برزخ و قیامت قرار می دهد همان وعده ای که خود در قرآن به آن اشاره کرده: و من اراد الاخرة وسعی لها سعیها و هو مومن فاولئک کان سعیهم مشکور : یعنی کسی که آخرت را بخواهد و تلاش کند در حالی که مومن باشد پس از کوشش آنها به نحو شایسته ای تقدیر می شود. (سوره اسرا – آیه نوزدهم).
افراد ظالم و ستمگر درونشان جهنم است و آسایش روحی ندارند
و در مقابل کسانی که نمی خواهند رحمت و رضوان خدایتعالی را و در راه جباریّت و ستم و ظلم به خود و دیگران قدم برمی دارند آنان هم به سزای کردار ناشایست خود می رسند و نتیجه عمل خود را خواهند دید. شخصی که به دنبال حق و حقیقت باشد و در این مسیر گام بردارد اینطور نیست که ذلیل باشد بلکه بر عکس شادی و فرحی در درون خویش احساس می کند و انسی با خدایتعالی دارد که با هیچ نعمت مادی قابل مقایسه نیست. آنهایی که الان در زندان هستند درست است که از جهت جسمی در یک ناراحتی هایی قرار دارند اما چون به دنبال حق هستند و در این امر استقامت می کنند ، باطنا خوشحال هستند و اگر متوجه این مطلب باشند و بر خدای خود توکل نمایند، در همان زندان هم، درونشان مثل بهشت است. در همین قضایای حمله به مسجد قبا که طلاب بی گناه را به اتهام دفاع از خود در برابر حمله لباس شخصی ها، چند هفته ای به زندان انداختند شنیده شد که بعضی از دوستان در این مدت، چند ختم قرآن کرده اند و الحمد لله انس بیشتری با حضرت حق پیدا کردند؛ بر خلاف افراد ظالم و ستمگری که از راه مستقیم بیرون رفتند و مردم را مورد ظلم و تجاوز قرار دادند که درونشان واقعا جهنم است و آسایش روحی ندارند.
حتما شنیده اید که حاکمان ظالم وستمگر برای اینکه کمی تسلّی خاطر پیدا کنند و از آن ناراحتی های روحی ولو چند لحظه ای خلاصی یابند؛ اقدام به برپایی مجالس لهو و لعب می کردند. آنان به یک حرف حقّ برآشفته می شدند و می خواستند زمین و زمان را به هم بدوزند. سلام و صلوات خدا به حضرت موسی بن جعفر (علیهما السلام). وقتی هارون الرشید ضمن احضار حضرت می خواهد فدک را به ایشان تحویل دهد حضرت فرمود : تو قادر به انجام این کار نیستی و و قتی حضرت حدود فدک را برابر با مرزهای ممالک اسلامی دانستند، این ملعون چهره اش مدام تغییر می کرد که در نهایت هم حضرت را به زندان انداخت و ایشان را به شهادت رساند.
خوب چرا برخورد ظالمین وستمکاران اینطور بود؟ علت برخورد آنان بدین خاطر بود که حاضر نبودند حرف حقّ را قبول کنند و مدام دم از مَن و فرمان مَن می زنند. خوب بنده خدا یک حرف حقی زده شده حال نمی خواهی قبول کنی بسیار خوب دیگر چرا کینه به دل می گیری و درصدد تلافی و انتقام هستی؟!
تا مردم نمی خواستند، ائمه اطهار حکومت را به دست نمی گرفتند
ائمه اطهار(علیهم السلام) می دانستند که در قلوب مردم جای دارند و تا جامعه آماده نمی شد و مردم نمی خواستند حکومت را به دست نمی گرفتند. خود مولا علی (ع) در مدت این بیست و پنج سال علت اینکه فرمود مانند کسی بودم که استخوان در گلو دارد و خار در چشم، به خاطر نرسیدن به حکومت نبود بلکه ناراحتی حضرت بدین خاطر بود که خلفای جور کاری میکردند و روشی را در پیش می گرفتند که باعث جدایی مردم از خدایتعالی می شد و حضرت در مدت پنج سال خلافت که به جرات می توان گفت سختیهایی که دیدند قابل مقایسه با آن بیست و پنج سال نیست، از این انحرافات می ترسیدند و در این راه تلاش می کردند و وقت می گذاشتند.
حرف حق نباید برای حاکم سنگین باشد
مولا علی(ع)، کسی است که پیامبر (ص) ایشان را به عنوان برادر و خلیفه و کسی که تمام صفات حسنای پروردگار را دارد و مرد عدالت و عبادت و جود و سخا و … معرفی می کند مع ذلک ببینید حضرت به مردم در این خطبه ۲۱۶ نهج البلاغه چگونه سفارش می کند. ایشان در این خطبه که در صحرای صفّین ایراد شد، با اشاره به روابط متقابل رهبر و مردم می فرماید: با من مثل آدمهای جبّار حرف نزنید ( شاهنشاها و فلانا و چنانا نگویید) چیزهایی که بعضی از این جبارها و شاه ها خوششان نمی آید را از من پنهان نکنید ( می گویند به حضرت آقا بعضی مسائل را نگویید که ناراحت می شود) با من به سازشکاری راه نروید و فکر نکنید این حرف حقی را که می گویید سنگین است بر من زیرا کسى که شنیدن حق، یا عرضه شدن عدالت بر او مشکل باشد، عمل کردن به آن، براى او دشوارتر خواهد بود. پس، از گفتن حق، یا مشورت در عدالت خوددارى نکنید، زیرا خود را برتر از آن که اشتباه کنم و از آن ایمن باشم نمى‏ دانم( حضرت خطا نمی کند اما صحبت در این است که خدایتعالی باید ایشان را حفظ کند)، مگر آن که خداوند مرا حفظ فرماید. پس همانا من و شما بندگان و مملوک پروردگاریم که جز او پروردگارى نیست. او مالک ما، و ما را بر نفس خود اختیارى نیست.
متاسفانه در شرایط فعلی آقایان وضعی را دنبال می کنند که نتیجه خوبی ندارد، شاید چند صباحی دیگر به حکومتشان اضافه گردد اما این وضع زود گذر است، عده ای گمان می کردند که همیشه حکومت می کنند و پا بر جا هستند اما اجل مهلتشان نداد و به آرزوی خود نرسیدند.
نامه ای که این استاد بزرگوار نقل کرد تنها متوجه علما و مراجع عظام نیست بلکه شامل شما اساتید هم می شود، خوب بالاخره عده ای هم دنبال شما هستند و وضع شما را دنبال می کنند و هرشخص عالمی که به نحوی توجه به حق دارد خواه حوزوی باشد یا دانشگاهی نسبت به این مسائل مسئول و مورد خطاب است. الحمد لله در جای جای مملکت و حتی خارج از آن کسانی وجود دارند که به دنبال حق هستند و از آن دفاع می کنند. چندی پیش نامه ای را مطالعه کردم از حدود پنجاه الی شصت نفر از فضلا و علماء نجف و قم در حمایت از مرحوم آقای سحابی و دخترشان و همچنین هدی صابر، نوشته اند؛ با وجود اینکه ممکن است مورد فشار و اذیّت و آزار قرار گیرند اما مع ذلک بر حسب وظیفه و معلوم خود عمل کردند که این جای بس قدردانی دارد.
حرف حق از بین نمی رود
در پایان عرائضم باید خدمت شما برادران عزیز عرض کنم که : حرف حق از بین نمی رود و بالاخره بی تاثیر نیست و یک دفعه می بینید که عده ای با یک سخن حق آماده می شوند و حرکت می کنند. شخصی نقل می کرد موقعی که مهندس بازرگان در زندان شاه بود، به او گفته بودند: امثال تو مگر در این کشور چند نفر هستند؛ کنایه از اینکه شما عده قلیلی هستید. ایشان در جواب گفته بود: این حق گویی من خود بالاخره اثر دارد و شاه و امثال او می فهمند که آدمهای خوبی هستند که با آنان موافق نیستند. به تعبیری یک تلنگری به آنها زده شود و یک لرزش هر چند کوچک داشته باشند.

Monday, June 20, 2011

مشاور ارشد میرحسن موسوی/حکومت مسئول مستقیم جان دوازده اعتصاب کننده است

مشاور ارشد میرحسین موسوی و سخنگوی شورای هماهنگی راه سبز امید، با اشاره به اعتصاب غذای اعتراضیِ گروهی از زندانیان سیاسی در زندان اوین، که در اعتراض به جانباختن مرحومان هاله سحابی و هدی صابر صورت گرفته، مسئولیت مستقیم هر حادثه ای در ارتباط با این زندانیان را بر عهده حکومت دانست و هشدار داد که دیگر نخواهند توانست با توجیهاتِ غیرقابل توجیه، عملکرد خود را و حادثه ای مشابه حادثۀ هدی صابر (مرگ بر اثر اعتصاب غذا) را تکرار کنند.
اعتصاب واکنش در برابر ظلم و  بی قانونی
به گزارش جرس، اردشیر امیرارجمند مشاور ارشد میر حسین موسوی و سخنگوی شورای هماهنگی راه سبز امید، روز شنبه ۱۸ ژوئن در دانشگاه نورثوسترن شهر شیکاگو با ایراد سخنرانی پرداخت، که در مقدمه سخنانش، به اعتصاب غذای زندانیان سیاسی در اعتراض به شهادت هاله سحابی و هدی صابر اشاره نمود و دلیل این اعتصاب و اقدامات مشابه را، واکنش در برابر “ظلم” و “بی قانونی” و “تضییع حقوق انسانی” دانست و همزمان مسئولیت مستقیم هر حادثه ای در ارتباط با زندانیان اعتصاب کننده را بر عهده حکومت اعلام کرد.

مشاور میرحسین موسوی، همچنین خاطرنشان کرد حاکمیت فعلی با شعار و فریادهای کذب خود، آنچه در حال انجام آن است، استفاده ابزاری و سوء استفاده از دین بوده و سعی در فرار از مسئولیت های خود دارد.

امیرارجمند وظیفه تک تک اعضا و حامیان جنبش را نیز، پشتیبانی از زندانیان اعتصابی و اعلام مسئله آنان به گوش جهانیان ذکر کرده و خواستار پیگیری این مسئله توسط سازمانها و مقامات و فعالان سبز شد.
کابرد فتنه برای اقتدارگرایان: فتنه، وجود مخالف نیست، بلکه عدم قبول مخالف فتنه می باشد
وی همچنین با اشاره به ماه خرداد و رخدادهای مهم این ماه، انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ را مورد بحث قرار داده و مجددا بر تقلب و دستکاری در آن انتخابات تاکید ورزید و پیرامون ادعاهای اخیر یکی از نمایندگان مجلس که خود را عضو فراکسیون اصلاحات می داند، اما بر “صحت انتخابات” تاکید ورزیده، این اظهارات را “نسنجیده”، ناشی از عدم آگاهی” و همچنین ناشی از تفکرِ “ماندن به هر بهایی در قدرت” ذکر کرد.

ارجمند با انتقاد از اطلاق واژۀ “فتنه” توسط برخی فعالان و مقامات و مدعیان، آنرا اشتباهی فاحش خواند و تصریح کرد “فتنه، وجود مخالف نیست، بلکه عدم قبول مخالف فتنه می باشد.”
برای  تجمعات ساختگی میلیارد ها هزینه می کنند ولی حضور مردم در خیابان را تقبییح
امیر ارجمند در ادامه ضمن بیان اینکه منشا و منبع مشروعیت قدرت سیاسی و قوانین چیزی جز خواست و اراده آحاد مردم نیست گفت: “اگر مشروعیت قدرت ازآن مردم هست، مردم باید بتوانند نهادهایی که بر آنها رهبری می کنند را در موضع خود قرار داده و حدود اختیارات آنها را تغییر دهند”.

این فعال جنبش سبز، با انتقاد از اینکه برخی افراد و مقامات در قدرت، یا چسبیده به قدرت، مدعی شده اند که جنبش سبز مردم را به “کف خیابان” جهت اعتراض و درخواست مطالبه دعوت کرده، حضور مردم در تظاهرات و راهپمیمایی را یکی از تبلورهای حضور و اراده آنان دانست و خاطرنشان کرد “پس اگر کف خیابان بد است، چگونه است که آقایان هرگونه تظاهرات ملی و عرفی را در جهت تایید سیاست های خود، مصادره به مطلوب می کنند و برای تجمع ساختنِ جمعیت، میلیارد میلیارد هزینه می کنند.”
نمی توانیم بگوییم فردی برفراز  قانون اساسی است یا قانون اساسی از وی مشروعیت می گیرد
مجلس گوش به فرمان  نشانه بی توجهی به قانون است
وی تغییر قانون و مقامات و رهبران کشور را، امکان پذیر و حتی حق قانونی و طبیعی مردم و آحاد جامعه دانست و در ادامه با مخاطب قرار دادن حکومت گفت: “اگر شما از قانون اساسی صحبت می کنید و می گویید ما قانون اساسی داریم، نمی توانید بگویید یک فردی بر فراز قانون اساسی است، نمی توانید بگویید یک فرد اختیاراتی دارد که در قانون اساسی قید نشده و نمی توانید ادعا کنید که قانون اساسی مشروعیت خود را از او می گیرد” و ی خاطر نشان کرد که مجلس گوش به فرمان رهبری و یا هر شخص دیگر نشانه عدم وجود دموکراسی و قانون گرایی است.”
نگاه بلند مدت بر مبارزه مسالمت آمیز
امیرارجمند با اشاره به چالش های در پیش روی جنبش سبز بر اهمیت ابتکار، خلاقیت و استفاده از تجربیات سایر کشورها برای غلبه بر موانع و احیای شبکه های اجتماعی تاکید کرد. وی همچنین با اشاره به لزوم نگاه بلند مدت بر مبارزه مسالمت آمیز به عنوان استراتژی جنبش سبز تاکید نمود.
دل بستن به مداخله خارجی و رفتن به  دنبال تحریم بسیار خطر ناک و بی آینده
این فعال جنبش سبز در ادامه گفت: “تجربیات کنونی نشان می دهد که دل بستن به مداخله خارجی بسیار خطر ناک و بی آینده است. همچنین رفتن به دنبال تحریم های اقتصادی که به بنیان های اقتصادی کشور صدمه می زند در دستور کار جنبش نباید باشد و شورای هماهنگی راه سبز امید به شدت با این نوع تحریم ها مخالف است”.
حیات جنبش وابسته به خواست و اراده مردم است
مشاور میرحسین موسوی در پایان با بیان اینکه جنبش سبز از دوران شکل گیری خود گذشته و اکنون در مرحله تثبیت به سر می برد، عدم امکان حضور خیابانی را، نشانۀ رکود جنبش ندانست، بلکه حیات جنبش را وابسته به خواست و اراده مردم ذکر کرد، که با تلاش در جهت ایجاد تشکیلات و زیرساخت های مناسب به نتیجه خواهد رسید.

امیرارجمند، «شورای هماهنگی جنبش راه سبز» را، تنها بخشی از جنبش سبز ذکر کرد، که وظیفۀ آن، تنها “ایجاد هماهنگی” و “تشکیلات سازی در سطح مردم و فعالان”، در جهت “فراهم ساختن امکان مشارکت عمومی در سطح ایرانیان” می باشد.

تشدید اختلافات میان حامیان خامنه‌ای و "جریان انحرافی": طرح استیضاح وزیر خارجه در مجلس و سوال مجلس از احمدی نژاد تا ۱۰ رو

دنبال اعتراض نمایندگان مجلس به انتصاب محمدشریف ملک‌زاده به عنوان معاون مالی و اداری وزارت خارجه، استیضاح علی اکبر صالحی وزیر خارجه در مجلس مطرح شد. پس از برکناری منوچهر متکی که در سفر دیپلماتیک به سر می‌برد در آذرماه ۱۳۸۹،علی اکبر صالحی در بهمن ماه سال گذشته بعنوان وزیر خارجه مشغول به کار شد. سیاستهای خارجی دولت احمدی نژاد بخصوص در مورد تحولات اخیر منطقه مورد انتقاد جدی حامیان رهبری جمهوری اسلامی است. به گزارش فارس، از صبح امروز تاکنون بیست و پنج تن نامه استیضاح را امضا کرده اند. علی مطهری از تقدیم طرح سوال از رئیس جمهور به هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تا 10 روز آینده خبر داد. این نماینده اصولگرای منتقد دولت گفت که طرح سوال از محمود احمدی نژاد در مجلس دارای "90 امضاء" است و امضاکنندگان آن "اصرار دارند که زودتر به جریان بیفتد." مطهری که مدتهاست بر لزوم طرح سوال از احمدی نژاد توسط مجلس تاکید دارد، در روزهای گذشته بر میزان فعالیت ها و مصاحبه های خود در این خصوص افزوده است. او هفته گذشته نیز گفت که سؤال از رئیس جمهور را تاکنون به "ملاحظات گوناگون" مسکوت گذاشته بوده اما این بار "به فضل الهی" این سئوال را به جریان خواهد انداخت. مطهری دیروز هم به "خبرآنلاین" گفت که "سؤال از رئیس جمهور درباره تخلفات قانونی اعم از اقتصادی، فرهنگی و سیاسی همچنان به قوت خود باقی است."

با دقت نگاه کنید اینجا جایی است که نـــدا برای آخرین بار به آسمان نگاه کرد

Thursday, June 16, 2011

Wednesday, June 15, 2011

سیدعلی.نوری زاد بازهم تورانصحیت کردک که شایدا دم شوی ولی...

چکیده :علی جان، تو نیک تراز همه ی ما می دانی که ورود تو به عرصه های جانبداری، مردمان جامعه را از رشد بدیهی شان باز می دارد و کسی را شهامت نقد و شهامت آسیب شناسی از تو و کار کارگزاران تو نمی ماند. وقتی همه ی سرنخ ها به تو ختم شود، کسی اجازه نخواهد یافت به کارهای خود تو ورود کند و سر از اختفای کارهای تو درآورد. و این یعنی ظهور قدرتی مخوف، که برسرخود، زبانم لال، خدا را نیز تحمل نمی کند....

*محمد نوری زاد:
سلام ای علی عزیز.
چه خوب که در این روزها، پای به عرصه ی این دنیا گذاردی تا بشر، برای تماشای همه ی عدالت، بی تاب تو باشد و به تو بنگرد. وبرای تماشای همه ی شایستگی های بشری، رو به سوی تو آورد.
تو به معنی واقعی ” مرد” بودی. جوری که همه ی مردان و زنان عالم، با تماشای تو، وادی مردانگی را از وادی نامردی و نامردمی بازمی شناسند.
چه خوب که رهبرما طرفدار و مشتاق و مطیع و دلمشغول توست. وحتی نسبت جایگاه خود را با تو، در غبار کفش قنبر، غلام تو، می سنجد.
اگر تو ای علی عزیز، نبودی، ما چگونه به رهبرمان می گفتیم : علی چرا بیست و پنج سال، از حکومتی که حق خود می دانست، برکنار ماند؟ آیا نه تنها به این دلیل که مردم، آن سوتر از او و بزرگی های او، روی به دیگری و دیگران بردند و او را نخواستند؟
برکناری تو ای علی از حکومت، ذره ای از کهکشان خوبی های تو کم نکرد. و بنا به گفته ی خود تو، سکوت و همراهی تو با خواست مردم، جامعه ی جوان اسلامی را از انشقاق و گسستگی و جنگ داخلی بدر برد و بجای آن، یکدلی و یکپارچگی را پدید آورد.
اگر تو نبودی، ما چگونه به رهبرمان می گفتیم : اداره ی جامعه را به شایستگان، ونه به دوستان، باید سپرد؟
یاعلی، یک پرسش!
اگر من نوری زاد، پای به دل تاریخ بگذارم و در بازار کوفه، جلوی چشم خلایق، صریح و شفاف و حتی گستاخانه، راه را برعبور تو بگیرم و با فریادی که همه ی تاریخ بشنود، به تو بگویم : ای علی، من که یکی از پیروان تو هستم، این من گمشده در تاریخ، اصرار بر واشکافی اموال تو دارم. با این که می دانم تو پاک و پاکدستی، می خواهم اما بدانم با پولهای امانتی مردم چه کرده ای و میلیارد میلیارد پول آنان را چرا و در کجاها صرف چه کرده ای؟
من بعید می دانم ای علی عزیز، درهمان بازار کوفه و جلوی چشم مردم، زیر گوش من بخوابانی! و بگویی: ای بی حیا، تو، که به قول خودت هیچ در هیچی، از من علی، که معصوم و پاکزاده ام، می خواهی تحقیق و تفحص کنی؟
تصور حتمی من براین است که تو، دست مرا می گیری و مرا به سرای حکومت خود می بری و دفترهای ثبت اموال عمومی را جلوی من می گذاری و به من می گویی : باهر علمی که داری، درکمال امنیت، بنشین و به دخل ها و خرج های حکومت من نگاه کن. وحتی این را نیز مصرانه از من می خواهی که:هر کاستی و ناروا در کارمن دیدی، حتما مرا خبرکن تا اگر کج رفته ام یا خطایی ندانسته مرتکب شده ام، سریعا آن را اصلاح کنم. و از من خواهی خواست که اگر کشف کردم یک یا جمعی از کارگزاران تو دست به اموال مردم برده اند، تو را خبرکنم تا شخصا به کار آنان رسیدگی کنی.
من از این تخیل راستین، پای فراتر می برم و دست تو را می گیرم و به همین امروز جمهوری اسلامی ایران خودمان می آورمت. و تو را برمسند رهبری کشورمان می نشانم و به تو می گویم : علی جان، تو نیک می دانی که شیوه های مملکت داری در دور دست های تاریخ، همان بود که بود. امروز اما، شیوه ها تغییر کرده. دیگر شایسته نیست که تو، که علی ما هستی و چشم و چراغ ما، با وجود معصومیتی که تداری، وباوجود شجاعت و حلم و علم و تقوایی که داری، هم فرمانده ی کل قوا باشی و تک به تک فرماندهان ارتش را و تک به تک اعضای مجمع تشخیص مصلحت را مشخص کنی و در هر دستگاه، نمایندگان مستقیم و غیرمستقیم داشته باشی .
تو باید برقله ی این مملکت بایستی و رهبری کنی. مثل رهبر یک ارکستر موسیقی که با حرکات نامحسوس دست خود، استعداد های جامعه ی کوچک خود را به کار می گیرد و از آن همه استعداد، صدای خوش و هماهنگ برمی آورد. تو نیک تر از من می دانی که دخالت تو در جز و کل این دستگاه وسیع، رشته های هماهنگی را می گسلد. حضور بی دلیل نمایندگان تو در هر دانشگاه و در هر وزارتخانه و در هر دستگاه، بساط اعتماد به نفس آن دستگاه ها را بر می چیند.
علی جان، تو روح جاری این عالمی. درشان تو نیست که هم تعیین رییس صداو سیما و تعیین رییس سازمان تبلیغات اسلامی با تو باشد و هم تعیین تک به تک امامان جمعه ی کل کشور و تعیین تک به تک اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی . حالا تعیین تک به تک فرماندهان سپاه و نمایندگان خودت در کل سپاه در کل کشور بماند.
علی جان، خدا وکیلی با این همه مشغله ی پیچ در پیچ، فرصتی برای تو که علی و معصوم و مستحضر به علم الهی هستی باقی نمی ماند تا به افق های دور و فرداهای سرزمین خودت بنگری . چرا که تو، عمده ی توش وتوان خود را مصروف جزییات امروز جامعه ی خویش می کنی و از نظارت، و بها دادن به نظارت، بازمی مانی.
علی جان، تو نیک تراز همه ی ما می دانی که ورود تو به عرصه های جانبداری، مردمان جامعه را از رشد بدیهی شان باز می دارد و کسی را شهامت نقد و شهامت آسیب شناسی از تو و کار کارگزاران تو نمی ماند. وقتی همه ی سرنخ ها به تو ختم شود، کسی اجازه نخواهد یافت به کارهای خود تو ورود کند و سر از اختفای کارهای تو درآورد. و این یعنی ظهور قدرتی مخوف، که برسرخود، زبانم لال، خدا را نیز تحمل نمی کند.
ای علی عزیز، مگر نه این که این مردم، اختیارات و اموالشان را به امانت به تو سپرده اند؟ آیا نباید بدانند تو با اموالشان چه کرده ای و چه می کنی؟ این مردم می خواهند بدانند چه مقدار از پولشان را به افغانستان و چه مقدار از پولشان را به لبنان و سوریه و به هرکجای این دنیای بزرگ بخشوده ای! این مردم می خواهند بدانند چه پولهایی با اشاره ی تو، به کجاها سرازیر شده است.علی جان مردم ما آیا حق ندارند بدانند تو با پولشان چه کرده ای؟ اطمینان دارم که تو با آغوش باز از خواست ها و پرسش های مردم استقبال خواهی کرد. اساسا تو به همین خاطرهاست که خواستنی هستی.
وسرآخر:
این مردم از تو می خواهند بنا به ضرورت های این روزگار، بار سنگین این همه مسئولیت های جوراجور خود را به شانه ی آنان و نمایندگانشان بگذاری. خودت را خلاص و راحت کن. درفردای قیامت تو باید به تک به تک این همه مسئولیت پاسخ بدهی. بیا و از دامنه های رهبری، به قله ی بلند آن بازگرد. جای تو، آنجاست.
از همان بالا، مردم را رهبری کن. که تو، آن بالا اگر که بایستی، هم خواستنی ترخواهی بود، هم تماشایی تر، وهم در کار رهبری جامعه، موفق تر. مارا دراین مشورت، یاعلی، با تو خیرخواهی است. می دانیم که می دانی.
علی جان، خودت خوب می دانی که بدون استثنا، دلیل خیزش های مردمی این روزها درکشورهای اسلامی و غیر اسلامی، از کجا ناشی می شود. از: رهبری های طولانی و مبسوط الید. که یک نفر، با قدرتی ماورایی، برهمه ی ارکان یک کشور سلطه داشته باشد و به کسی نیز جوابگو نباشد و کسی را نیز حق اعتراض و نقد او نباشد. خودت خوب می دانی که اگر صدام را آمریکایی ها سرنگون نمی کردند، مردمش این روزها او را سرنگون می کردند. صدامی که جزقلب مردم ، جایی را لایق حضور خود نمی دانست.
رهبر لیبی نیز مگر جز این خصوصیات دارد؟ ویا رهبر مردم سوریه؟ فصل مشترک همه ی اینان، بلامنازع بودنشان است. که برکل مقدرات کشورشان حاکم اند و کسی را یارای اعتراض به آنان نیست.
قانون ، برای این رهبران، شکلاتی است که به وقت ضرورت، به دهان مبارک می برند و نرم نرم به مکیدن آن مشغول می شوند. یا قانون، برای اینان، جامی از شراب است که سرمی کشند تا فراموش کنند مردمی نیز هستند و این مردم حقی وحقوقی نیز دارند. ویا : قانون حبه تریاکی است که باید برسر وافور کیفوری نهاد و مردم را بخاطر جهل مکرر و جهل مرکبشان ستود.
علی جان، این روزها، ما، با تمام قامت، سرنوشت خود را به سرنوشت بشاراسد قاتل و سرکوبگر گره زده ایم. مردم معترض او را فتنه گر می خوانیم. و در سرکوب آنان، با بشاراسد همراهی می کنیم. اخبار کشتار مردم مسلمان سوریه را جلوی چشم مردم دنیا، سانسور می کنیم. چرا؟ چون اطمینان داریم:مشابهت سقوط بشار اسد، گریبان خود ما را می فشارد.
علی جان، چه خوب که به این دنیا آمدی تا به بزرگان و مسئولان و رهبران جهان، و به ویژه به رهبرما بگویی : ای برگزیدگان مردم، مردم، از شما جز عدالت و درستی و راستی و پاکدستی و گذشت و بردباری نمی پسندند. پوزش خواهی شما از مردم، به تناسب هرخطایی که مرتکب شده اید، کمترین حق بدیهی مردم شماست.
و دم گوش رهبرما بگویی:
سیدعلی عزیز، تا دیرنشده، صدای اعتراض مردمت را بشنو! وشانه های خودت را از زیر بار این همه مسئولیت بدر ببر. خودت را سبک کن. به مردمت بها بده. و مسئولیت های بی شمار خود را به شانه های خود مردم بسپار. مگرنه این که این مردم، هماره در سخنان تو، فهیم و همراه و با خردند؟ جای تو آن بالاهاست. قله، بله، آنجا جای توست. بپای خیز. دستت را به من بده . یاعلی !
*منبع: سایت نوری زاد

Tuesday, June 14, 2011

سوتی برنامه 90 حرف راست پیرمرد(کشور تو بگا من بگای

حماسه25 خرداد را فراموش نکنید روزی که3میلیون تهرانی و ملیونهاشهرستانی زدن تو دهن سید علی و گفتند ما بیشماریم

حماسه25 خرداد را فراموش نکنید روزی که3میلیون تهرانی و ملیونهاشهرستانی زدن تو دهن سید علی و گفتند ما بیشماریم حماسه ای که هیچ گاه از ذهن مردم حتی عرزشی ترین ادم ازبین نمی رود هر شهروند یک رسانه 25بهمن سبز تر از همیشه

Monday, June 13, 2011

حماسه25 خرداد را فراموش نکنید روزی که3میلیون تهرانی و ملیونهاشهرستانی زدن تو دهن سید علی و گفتند ما بیشماریم

حماسه25 خرداد را فراموش نکنید روزی که3میلیون تهرانی و ملیونهاشهرستانی زدن تو دهن سید علی و گفتند ما بیشماریم
حماسه ای که هیچ گاه از ذهن مردم حتی عرزشی ترین ادم ازبین نمی رود
 هر شهروند یک رسانه 25بهمن سبز تر از همیشه

اردشیر امیرارجمند:هر حرکتی باید مبتنی بر شرایط داخل کشور باشد

مشاور ارشد میرحسین موسوی با تاکید بر اینکه هر حرکتی باید مبتنی بر شرایط داخلی کشور باشد اظهار داشت: هر حرکتی که مبتنی بر شرایط داخل کشور نباشد باعث شکست جنبش خواهد شد لذا ما باید به افرادی که الان در ایران در جنبش فعال هستند اعتماد داشته باشیم و بدانیم که آنها رابطه مستقیم تری با توده مردم و نیروهای فعال دارند.
میزگرد دکتر امیر ارجمند و مجتبی واحدی در دانشگاه جرج واشنگتن با عنوان نگاهی به تحولات پیش روی جنبش سبز روز شنبه برگزار شد.
در این برنامه مجتبی واحدی با یادآوری فضای انتخابات سال ۱۳۸۸ اشاره کرد که انتخابات دو سال پیش فرصتی بود که مردم به حاکمیت دادند ولی حاکمیت نشان داد که لیاقت این فرصت را ندارد و پس از برگزاری انتخابات نحوه اعتراضات مردم و برخورد آنها با حاکمیت نیز تغییر کرد.
واحدی افزود: موسوی و کروبی خود را رهبران جنبش نمی دانند بلکه خود را دنباله رویان مردم و همراهان جنبش سبز می دانند. آقای کروبی در مصاحبه ها و بیانیه هایی پس از انتخابات بر ضرورت تغییر قانون اساسی تاکید کرده اند. ما هم اصلاح قانون اساسی را لازم می دانیم ولی برای ما قانون اساسی فعلی مقدمه ای است برای رسیدن به انتخابات آزاد.
مجتبی واحدی همچنین با انتقاد از عملکرد دولت بسیار از اقدامات و قراردادهای آنرا در جهت ارضای مقاصد سیاسی برخی از مسوولان نظام دانست و آنها را حتی بدتر از قراردادهای دولت با کشورهای خارجی در زمان قاجار ذکر کرد. واحدی در ادامه صحبت هایش به لزوم در نظر گرفتن اعتقادات مذهبی و دینی مردم اشاره کرد و تاکید کرد باید تضمینی به این قشر مذهبی داده شود تا آنها بدانند که در صورت همراه شدن با جنبش سبز اعتقادات آنها محترم می ماند. همچین واحدی تاکید کرد جنبش سبز باید مراقب باشد که در نیروهایی که به صورت سنتی از دولت حمایت کرده اند و اکنون دچار تردید شده اند ایجاد وحشت نکند و به صورت جذبی عمل کند. واحدی همچین اشاره کرد که شرایط بین المللی و داخلی برای ائتلاف و همکاری در جهت رسیدت به انتخابات آزاد فراهم است و باید در این جهت کار شود.
هر حرکتی باید مبتنی بر شرایط داخل کشور باشد
پس از این مقدمه دکتر ارشیر امیرارجمند مقدمه خود را ارایه کرد. امیرارجمند به دلایل تشکیل شورای هماهنگی راه سبز امید پرداخت و تشکیل این شورا را پاسخی به ادعای دولت در مورد این که جنبش سبز را تمام شده اعلام کرده بودند ذکر کرد.
امیرارجمند در توضیح دلایل تشکیل شورای هماهنگی اضافه کرد: در آن موقع یک نیازی وجود داشت برای حمایت از جنبش های دمکراسی خواهانه منطقه. این تحولات منطقه در زمستان سال گذشته انگیزه ای برای دعوت مردم برای راه پیمایی خیابانی و دمیدن روح تازه ای در جنبش سبز شده بود که با استقبال قابل توجه مردم و غافلگیری حاکمیت مواجه شد.
امیرارجمند افزود: حدود یک میلیون نفر در تظاهرات ۲۵ بهمن شرکت کردند. اینها مردمی بودند که پای هزینه زیاد این عملشان نیز ایستاده بودند و این اعلام خطری بود به حاکمیت. این نشان می داد که جنبش از بین نرفته تاکتیک هایش را عوض کرده و راه ادامه حیاتش را پیدا کرده است. و این حرکتی نبود که با هیجان شروع شود و زود هم پایان بگیرد.
وی تصریح کرد: این البته اخطاری به حکومت بود و پس از آن هم عمق اختلافات این جریان کودتا مشخص شد. عده ای بودند که می گفتند اگر ما بیاییم این اختلافات بازتر و نمودارتر می شود. البته در نهایت این اتفاقات افتاد و چشم انداز جدیدی در جنبش سبز باز شد. سوال اینجاست که آیا ما از دستاوردهای ۲۵ بهمن به اندازه کافی استفاده کردیم یا نه. شاید می توانستیم بهتر استفاده کنیم. ولی الان آقایان فهمیدند که با توجه به وضعیتی که در منطقه اتفاق افتاده دیگر آنها نمی توانند از روش های قبلی در مقابله با مردم استفاده کنند. به طور مثال دیگر نمی توانند به روی مردم آتش بگشایند. آنها الان در مقابل این سوال مشروع قرار دارند که اگر تظاهرات یک حق مشروع مردم بحرین و مصر است چطور مردم در ایران از چنین حقی محرومند؟ در حال حاضر سرکوب شدید فیزیکی برای عدم حضور خیابانی مردم یکی از راه های حاکمیت برای مقابله با تظاهرات خیابانی است. با توجه به این شرایط ما باید تاکتیک های دیگری هم اتخاذ کنیم.جنبش الان در داخل کشور است. طرفداران جنبش در خارج از کشور باید آینه جنبش در داخل ایران باشند و تاکتیک هایی را برا اساس شرایط داخل کشور در نظر بگیرند. هر حرکتی که مبتنی بر شرایط داخل کشور نباشد باعث شکست جنبش خواهد شد لذا ما باید به افرادی که الان در ایران در جنبش فعال هستند اعتماد داشته باشیم و بدانیم که آنها رابطه مستقیم تری با توده مردم و نیروهای فعال دارند.
به اعتقاد امیر ارجمند، ما الان باید خواسته ها و تاکتیک های خودمان را مشخص کنیم. مشخص شدن خواسته ها کمک می کند که انگیزه جدیدی در مردم ایجاد شود. خواسته ابتدایی ما آزادی رهبران جنبش و دیگر زندانیان سیاسی است. خواسته بعدی آزادی احزاب و گروه های سیاسی است. پس از آن آزادی تظاهرات مسالمت آمیز است و در نهایت انتخابات آزاد. انتخابات آزاد هم استراتژی و هم تاکتیک ما است. پس از آن رسیدن به شرایطی که مردم حق تعیین سرنوشت خود را داشته باشند.
امیرارجمند تصریح کرد:به نظر می رسد در شرایط فعلی ما هیچ گاه نمی توانیم از حق تظاهرات مسالمت آمیز که حق طبیعی انسان ها است دست برداریم. همچنین به نظر می رسد که لازم نیست هر تظاهراتی حتما با شعار باشد. همین حضور مردم در خیابان ها برگ برنده ما است. به طور روشن اشاره کنم که این به آن معنا نیست که ما با این شعار و یا آن شعار مخالفیم. بحث این است که راه پیمایی سکوت امکان بسیج مردم را فراهم می کند. فکر نکنید که شعار دیگری مثل آنکه ما بگوییم ما اصل حکومت را قبول نداریم (فرای درست یا غلط بودن آن) حتما شور و شوقی در مردم ایجاد می کند و آنها را به خیابان می آورد.البته در آینده اگر فرصت تظاهراتی که مردم بخواهند که شعاری بدهند فراهم شود باید از این فرصت استفاده شود و مردم این حق را دارند که هر چه می خواهند را به گوش دیگران برسانند. در مورد اعتصاب و تحصن یک بحث جدی است که باید به دنبال یافتن فرصت هایش بود. من اینجا می خواهیم بگویم شاید قدرت ابتکار و خلاقیت شبکه های اجتماعی کم شده است. این بحث ابتکار جدید باید از پایین بیاید و حتما نباید از جانب رهبران جنبش باشد. ما باید به راهکارهای عملیاتی فکر کنیم. باید از کلی گویی فراتر برویم و به سمت ارایه برنامه های مشخص برویم. و این شورای هماهنگی راه سبز امید و رهبران جنبش وظیفه هماهنگ سازی دارند و تنها اینها نیستند که باید راهکار ارایه بدهند.
پس از این مقدمه شرکت کنندگان پرسش و پاسخ برگزار شد.
مجتبی واحدی در پاسخ به سوال یکی از حضار که حلقه اصلاح طلبان را یک گروه انحصار طلب که حاضر به مشارکت و گفت و گو با دیگر گروه ها و جریانات سیاسی نیست، تاکید کرد که چنین انحصارطلبی وجود ندارد و آنچه باید تغییر یابد فرهنگ تحمل و مدارا ست که البته زمینه آن نیز در همه فراهم شده است.
مجتبی واحدی همچنین خط قرمز خود را نبود هرگونه حکومت فردی دانست مگر اینکه مردم ایران آن را بخواهند. واحدی تاکید کرد که جنبش سبز بسیار فراگیرتر از افراد حاضر است و یک جنبش بسیار فراگیر است. مجتبی واحدی همچنین در پاسخ به سوالی که مورد حضور او در شورای هاهنگی پرسیده بود پاسخ داد که آقای کروبی مشخصا کسی را در این شورا منصوب نکرده اند ولی اعضای این شورا وقتی تصمیم می گیرند با مشاوران آقای کروبی مشورت می کنند.
اردشیر امیرارجمند نیز در تشریح تاکتیک های انتخابی برای ادامه فعالیت جنبش اعتراضی تاکید کرد که انتخاب و اجرای چنین تاکتیک هایی نیازمند استقامت و پرداخت هزینه است.
امیرارجمند تصریح کرد که راه حلی جز راه حل مسالمت آمیز برای برون رفت از شرایط فعلی وجود ندارد هر چند که حاکمیت تلاش می کند معترضین را در دام خشونت بیاندازد. او همچنین ادعای انحصار طلبی رهبران سمبولیک جنبش سبز را رد کرد و چنین انحصار طلبی را مغایر صد در صد با سیاست به رسمیت شناختن تکثر در جنبش سبز از سوی رهبران سبز دانست. او همچنین گفت و گو بین گروه های مختلف را لازمه فعالیت جنبش سبز ذکر کرد ولی تصریح کرد که گفت و گو و تکثر به این معنا نیست که « در صورتی که حرف عده ای را نپذیرفتیم به انحصارطلبی متهم شویم»
در ادامه جلسه حضار در مورد نظر سخنرانان را در مورد مساله ولایت فقیه پرسیدند. اردشیر امیرارجمند در پاسخ به این سوال تاکید کرد که این سوال اساسا باید به گونه دیگری مطرح شود. امیرارجمند در ادامه گفت: دولت در مفهموم مدرنش به معنای قدرتی محدود است. این شامل همه افراد حاضر در این دولت می شود. در مورد اجرای آن نیز مردم در یک زمانی آگاهانه یا ناآگاهانه به این قانون اساسی رای دادند و بهتر است ما مسوولیت این انتخاب را به خود مردم واگذار کنیم و در مورد آنها قضاوت نکنیم. همین مردم در هر لحظه و هر زمان( با توجه به فرایندهای لازمه آن) آن را اصلاح کنند و یا آن را به کلی کنار بگذارند. همچنین قانون اساسی به عنوان چهارچوب حرکت ما است و قانون اساسی خوب بسیار مهم است اما به تنهایی دمکراسی نمی آورد. آذربایجان بهترین قانون اساسی مکتوب دنیا را دارد ولی چنین قانون پیشرفته ای کشور آذربایجان را دمکراتیک نکرده است. کشورهایی هستند که قانون های عقب افتاده دارند ولی چون نحوه عملکردشان به قانون پیشرفته است کشورهایی دمکراتیک هستند. این به معنای این نیست که قانون اساسی خوب برای ما لازم نیست ولی به تنهایی هم برای ما دمکراسی نمی آورد.
مشاور ارشد میرحسین موسوی در مورد شفافیت فعالیت های و اعضای شورای هماهنگی راه سبز امید نیز این توضیح را اضافه کرد که او و یا کس دیگر به طور نفیا یا اثباتا عضویت خود را در شورای هماهنگی اعلام نکرده اند و اعلام اسامی بقیه اعضا نیز از نظر امنیتی به صلاح نیست. البته چنین شفافیتی حق مسلم مردم است ولی چنین شفافیتی الان مقدور نیست هرچند که چنین جوابی ممکن است اعتماد برانگیز و یا قانع کننده نباشد.
راه دیگر این است که به عملکرد جنبش نگاه شود و اگر قابل تایید هست به آن اعتماد شود و اگر نیست مانند خیلی از جنبش هایی که به وجود آمدند و به کنار گذاشته شدند٬ کنار گذاشته شود.
امیرارجمند در مورد اینکه آیا شورای هماهنگی نظرات گروه های مختلف را درتدوین برنامه های خود در نظر می گیرد افزود: در مورد ارتباط شورا با گروه های مختلف تا آنجا که توان بوده با گروه های مختلف تماس گرفته شده تا نقطه نظرات آنان به صورت سیستماتیک در برنامه شورا منعکس شود. البته شورا در ایجاد این حس مشارکت هنوز ضعف هایی دارد. یکی از مشکلاتی که الان وجود دارد این است که هر کسی که نقطه نظری ارایه می کند احساس می کند که این نقطه نظر همه افراد حاضر در جنبش است. در حالیکه اگر گفت و گویی صورت بگیرد افراد متوجه می شوند که نقطه نظرهای متفاوتی هم وجود دارد و بسیاری از مشکلات شورای هماهنگی هم حل می شود.
یکی از حضار در مورد علت عدم مصاحبه دکتر امیرارجمند با برخی رسانه ها پرسید. امیرارجمند در پاسخ به این سوال اشاره کرد که یکی از معیارها متانت و وزانت و حرفه ای بودن آن رسانه مورد نظر است.البته یک رسانه ممکن است همه این شرایط را داشته باشد ولی با خط قرمزهای ما مطابق نباشد. اجازه بدهید که ما سود و هزینه این کار را در مورد رسانه ای مانند صدای آمریکا انجام بدهیم و بعد تصمیم بگیریم. بهر حال باید به ما اجازه داده شود که سیاستی بین المللی مطابق با منافع درازمدت مردم ایران در پیش بگیریم.
در انتها دکتر امیرارجمند تاکید کرد که وظیفه ما افشای حقایق در مورد دو جناح درگیر در قدرت در فضای فعلی سیاسی ایران است و ما نباید وارد بازی این دو گروه شویم. همچنین باید بدانیم که در نتیجه اتفاقات اخیر بسیاری از طرفداران حکومت متوجه شده اند که بسیاری از اقدامات حکومت برای خدا نیست بلکه برای منافع شخصی است. ما باید باعث ریزش نیروی های آن طرف از طرق مسالمت آمیز بشویم و این ریزش نیرو همیشه با اتخاذ مواضع رادیکال محقق نمی شود. بلکه باید صبور باشیم و استحکام داشته باشیم و از مواضع اصولی مان پایین نیاییم. همچنین این را باید بدانیم در مورد این قانون اساسی در جنبش سبز نظرات مختلفی وجود دارد. در کشور ما مردمی هستند که حاضرند هزینه بدهند و پایمردی کنند در حالی که عده ای موقع دادن هزینه که می رسد تنها به دادن شعارهای رادیکال بسنده می کنند.

Thursday, June 9, 2011

راهپیمایی سکوت در رشت : 22 خرداد ، خیابان مطهری

شورای هماهنگی راه سبز امید در بیانیه ای از مردم سراسر ایران دعوت کرده است که در سالروز کودتای انتخاباتی سال 88 به خیابان ها آمده و در سکوت کامل خواستار آزادی رهبران جنبش از حصر غیر قانونی و همچنین زندانیان سیاسی شوند.
در قسمتی از این بیانیه آمده است ” سکوت مطلق در طول برگزاری راهپیمائی حاکم خواهد بود. به هیچ شعاری پاسخ داده نشود و از هر گونه اقدامی که به خشونت طلبان بهانه برای انجام اقدامات غیر قانونی و ضد انسانی می دهد خود داری شود و رأس ساعت ۸ همه متفرق شوند”
در گیلان نیز گروه های مختلف که از روزهای آغازین جنبش سبز همواره فعال و پویا در حرکت های اعتراضی حضور داشته اند در همین راستا فعال شده و کار اطلاع رسانی برای این روز را آغاز کرده اند.
در نظرسنجی ای که فیس بوک جنبش سبزجنگل و همچنین وبلاگ جنبش سبزگیلان انجام داده است محل این حرکت اعتراضی خیابان مطهری انتخاب شده و برنامه این روز به شرح زیر می باشد



1- محل: پیاده روهای خیابان مطهری حد فاصل چهار راه میکائیل تا میدان صیقلان
2- زمان: ساعت ۶ تا ۸ بعد از ظهر. راهپیمایی رأس ساعت ۸ تمام شده و همه متفرق شوند.
3- مسیر حرکت جمعیت در راستای مسیر حرکت خودرو ها خواهد بود (یعنی از چهارراه به صیقلان از سمت راست خیابان و از صیقلان به چهارراه از سمت چپ خیابان)
4- سکوت مطلق در طول برگزاری راهپیمائی حاکم خواهد بود. به هیچ شعاری پاسخ داده نشود و از هر گونه اقدامی که به خشونت طلبان بهانه برای انجام اقدامات غیر قانونی و ضد انسانی می دهد خود داری شود.
5- این حرکت در واقع پیاده روی در سکوت بوده و جهت افزایش هماهنگی و شروعی برای روزهای آینده خواهد بود و راهپیمایی های بعدی در سکوت انجام نمی شود.
6- راهپیمایان با لبان بسته سه خواسته زیر را فریاد خواهند زد:
- آزادی رهبران جنبش و زندانیان سیاسی
- برگزاری انتخابات آزاد
- اقدام موثر و فوری برای حل مسئله گرانی و بیکاری

Wednesday, June 8, 2011

راهپیمایی سکوت در رشت : 22 خرداد ، خیابان مطهری

شورای هماهنگی راه سبز امید در بیانیه ای از مردم سراسر ایران دعوت کرده است که در سالروز کودتای انتخاباتی سال 88 به خیابان ها آمده و در سکوت کامل خواستار آزادی رهبران جنبش از حصر غیر قانونی و همچنین زندانیان سیاسی شوند. در قسمتی از این بیانیه آمده است ” سکوت مطلق در طول برگزاری راهپیمائی حاکم خواهد بود. به هیچ شعاری پاسخ داده نشود و از هر گونه اقدامی که به خشونت طلبان بهانه برای انجام اقدامات غیر قانونی و ضد انسانی می دهد خود داری شود و رأس ساعت ۸ همه متفرق شوند” در گیلان نیز گروه های مختلف که از روزهای آغازین جنبش سبز همواره فعال و پویا در حرکت های اعتراضی حضور داشته اند در همین راستا فعال شده و کار اطلاع رسانی برای این روز را آغاز کرده اند. در نظرسنجی ای که فیس بوک جنبش سبزجنگل و همچنین وبلاگ جنبش سبزگیلان انجام داده است محل این حرکت اعتراضی خیابان مطهری انتخاب شده و برنامه این روز به شرح زیر می باشد 1- محل: پیاده روهای خیابان مطهری حد فاصل چهار راه میکائیل تا میدان صیقلان 2- زمان: ساعت ۶ تا ۸ بعد از ظهر. راهپیمایی رأس ساعت ۸ تمام شده و همه متفرق شوند. 3- مسیر حرکت جمعیت در راستای مسیر حرکت خودرو ها خواهد بود (یعنی از چهارراه به صیقلان از سمت راست خیابان و از صیقلان به چهارراه از سمت چپ خیابان) 4- سکوت مطلق در طول برگزاری راهپیمائی حاکم خواهد بود. به هیچ شعاری پاسخ داده نشود و از هر گونه اقدامی که به خشونت طلبان بهانه برای انجام اقدامات غیر قانونی و ضد انسانی می دهد خود داری شود. 5- این حرکت در واقع پیاده روی در سکوت بوده و جهت افزایش هماهنگی و شروعی برای روزهای آینده خواهد بود و راهپیمایی های بعدی در سکوت انجام نمی شود. 6- راهپیمایان با لبان بسته سه خواسته زیر را فریاد خواهند زد: - آزادی رهبران جنبش و زندانیان سیاسی - برگزاری انتخابات آزاد - اقدام موثر و فوری برای حل مسئله گرانی و بیکاری

پخش شبنامه مخصوص تظاهرات 22خرداد در رشت لطفا کپی کنید

حماسه در راه است …(۲۲خرداد ساعت 6 خیابان مطهری رشت)عکس

ه خیالتان کودتایی کردید …
ستادها را بستید، قلم ها را شکستید و آزادگان را در بند کردید.
اما قافل بودید که، حماسه در راه است …
22 خرداد نقطه شروع حماسه ماست.
ما اهل سازش نیستیم و تا رسیدن به تمام اهداف سبزمان از پای نخواهیم نشست.
22 خرداد ساعت 6 تا 8 خیابان مطهری